Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 10. osztály SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Sziasztok! Az alábbi feladatoknak mi a megoldása? Előre is köszönöm!
1. Szimmetrikus trapéz magassága 1cm-mel rövidebb, szára 1cm-mel hosszabb, mint a szára alapon lévő merőleges vetülete- A trapéz területe 57cm². Számítsuk ki az oldalainak hosszát.
2. Egy háromszög oldalai a=8cm b=9cm és c=11 cm. Mekkorák az egyes oldalakhoz tartozó magasságok és a háromszög területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
trapéz, háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0