Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
Két hasonló háromszögben az a = 6 cm és a’=15cm, b’ + b = 35 cm és c’ – c = 18 cm.
Mekkorák a háromszögek oldalai?

Lépéseket is fontos lenne leírni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0