Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria 10. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
754
Az ABC háromszög oldalainak hossza: AB=12 cm, BC=18 cm, AC=20 cm. A háromszögbe egy rombuszt írunk úgy, hogy egyik csúcsa egybeesik a háromszög egyik csúcsával, a közös csúcsnál lévő oldalai a háromszög egy-egy oldalára, a szemközti csúcsa pedig a háromszög szemközti oldalára illeszkedik. Számítsuk ki az egyes esetekben a rombusz oldalának hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0