Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
440
Helló mindenki szeretnék egykis segítséget kérni
Matekból most a kúpot tanuljuk és kaptunk egy házit amibe kéne segítség
A feladat az hogy
r=1,5 dm. M=3,6dm
A másik meg
r=9,6cm. a=12cm
Válaszaitokat előre köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0