Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
488
A paralelogramma olyan négyszög melynek szemben lévő oldalai
párhuzamosak és egyenlőek. Rajzolj a füzetedbe egy paralelogrammát, jelöld
oldalait a és b betűvel! Írd le: K=2*a+2*b, T=a*m
Számítsd ki a paralelogramma kerületét és területét ha oldalai:
a=7,4cm b=53mm, magassága: m= 3,6cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0