Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
A rombusz olyan négyszög melynek minden oldala egyenlő. Átlói
merőlegesek, melyeket e és f betűvel szoktunk jelölni. Rajzolj egy rombuszt írd
rá a jelöléseket! Írd le : K=4*a, T=e*f:2
Számítsd ki a rombusz kerületét és területét ha oldala a=5,8cm, átlói: e=78mm
és f=4,6cm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0