Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
Egy négyzet kerülete 22,4 cm. Számítsd ki az oldalát majd a területét!
( segítség: K=4*a, T=a*a )
3. Téglalap oldalai: a=5,6dm és b=34cm
Számítsd ki a kerületét és területét! ( segítség: K=2*a+2*b, T=a*b )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0