Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség valaki

Főoldal » Középiskola » Fizika
312
Számítsa ki az ábrán látható kapcsolás eredő ellenállását! Minden ellenállásérték ohm-ban értendő!

Adottak a következő adatok: R1=995 | R2=606 | R3=30 | R4=118 | R5=293
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0