Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki tud segíteni ?

Főoldal » Középiskola » Matematika
323
1.) r= 12 cm alfa= 15 fok. Mekkora a z alfa szoghöz tartozo körív hossza ?

2. ) Legyen a körív hossza 6 cm. r= 12 cm. Mekkora középponto szög tartozik az adott körívhez ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0