Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok

Főoldal » Középiskola » Matematika
308
ha valós számokra igaz, hogy: (x+y)*(x+y)=x²-y² , akkor vektorokra is igaz-e: (a+b)(a-b)=a²-b² , ahol (a-b)=c vektorral?
továbbá bizonyítsd, hogy vektorokra: (a+b)²=(a-b)(a+b)=a²+2*a*b+b²

Előre is köszönöm a segítségeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0