Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segitsetek

Főoldal » Középiskola » Fizika
483
Rugalmas erő: Hook 3 törvénye alapján!
1. lo=2000 mm
Fd=20 N
l=300 cm
k= ?
2. k=5 N/cm
Δl= 3,5 cm
m=? , G= ?
3. Δl= 20 mm
lo=2·10 N/m
s= 2 mm
G(Fd)=? , m=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0