Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Értéktáblázat segítségével ábrázoljuk a következő függvényeket! Keressük meg a parabolák tengelypontjait! Adjuk meg a függvények értékkészletét!
a) f(x)=2x²-8
c)h(x)=-(x-2)²+4
e)j(x)=(x-3)²-4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0