Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOOOOS!!!!! 9 ÓRÁRA KELL KÜLDENEM, FIZIKA FELADAT

Főoldal » Általános iskola » Fizika
363
A felvonó az m= 1000kg tömegű terhet t=60s alatt h=30m magasra emeli állandó sebességgel. A felvonót üzemeltető villanymotor teljesítménye U=220V feszültségen P=6600W Számítsd ki:
A felvonó emelési sebességét
Az emelés közben elvégzett mechanikai munkát
A mechanikai teljesítményt a motor hatásfokát
A motor tekercseiben folyó áramerősséget
A segítséget előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0