Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
267
Egy V=2 liter térfogatú kancsó tele van töltve vízzel. A vizet áttöltjük egy kocka alakú edénybe, amelynek a belső éle l=20 cm hosszú, majd a vízbe 5 egyforma golyót teszünk, amelyek teljesen elmerülnek benne. A kocka alakú edényben lévő víz szintje így H=6 cm magas lesz. Hány köbcentiméter egy golyó térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0