Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-elsőfokú törtfüggvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
418
sziasztok! Segítene nekem valaki? nagyon fontos
1, f(x)=1/x (alapfüggvény ábrázolása)
2, f(x)=1/x-2 (ábrázolás)
3, f(x)=1+1/x+2 (ábrázolás)
4, f(x)= -2+1/x-3 (ábrázolás+ tengelymetszet+értelmezési tartomány)


előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, függvény, megoldás, törtfüggvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0