Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
Sziasztok. 3 db matematikai feladatban lenne szükségem segítségre.

1, Szögei szerint milyen az a háromszög, amelynek oldalai
a= 22 cm
b= 33 cm
c= 48 cm

2, Egy tompaszögű háromszög területe 150 cm2 , két oldala pedig 16 cm, illetve 24 cm. Mekkorák a szögei?

3, Egy derékszögű háromszög legkisebb szöge 20 fokos, legkisebb oldala 20 cm . Mekkorák a háromszög oldalai?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0