Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok, légyszi segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
542
Az A, B és C halmazokról tudjuk, hogy
A \ B={4;6;8},
B \ C={2;5;9;10}, C \ A={3;7;11},
A B C={1}.
A B{1;2;3;4;5;6;8;9;10;11}
C A{1;2;3;4;6;7;8;9;11}
Határozzuk meg az A, B és C halmazokat, ha tudjuk, hogy
C 5. ( öt elemű)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0