Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
517
Végezd el a számolásokat, ügyelj a sorrendre!

5 – ( -1,5) + (-4)*( -2)=
( 34,6 – 15,73) * 12=
364-nek a 3/14-ed része=
45,347*100 – 3456:100=
sorold fel és add össze az egyjegyű prímszámokat: .....................
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0