Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek ezekhez a függvényekhez táblázatot csinálni!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
416
h(x)=-x-1
f(x)=x²
g(x)=x²+1
h(x)=-egykettedx²-1
f(x)=|x|
g(x)=|x|+1
h(x)=|x+2|
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0