Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alakisd at m/s _ba kovetkezo sebesegeket a megadot minta lalapjan t

Főoldal » Középiskola » Fizika
460
72km torve h =72.1000m torve 3600s=7200m torve 3600s=20 torve m s, 180km/h =. 3,6km/h, 108 km/h=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitseget kerek
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0