Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
499
1. Szögeit tekintve milyen az a háromszög, amelyikben a szokásos jelöléssel:
a) a=35 dm, b=480 cm, c=62 dm b) a=22 cm, b=15 cm, gamma=13°?

2. Egy tompaszögű háromszög két oldalának hossza 30 cm és 52 cm. Mekkorák a háromszög szögei, ha a területe 400 cm²?

3. Egy hegyesszögű háromszög egyik oldala 21 cm, a másik két oldalának aránya 4:5. Mekkorák a háromszög oldalai és szögei, ha ezen két oldal által bezárt szög 60°?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0