Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia dolgozathoz szeretnék segítséget kérni

Főoldal » Középiskola » Kémia
414
Moláris t.: 290
Összeöntünk: M= …….g/mol só

400 g 25%-os só oldatot, ρ1= 1,2 g/cm3,

500 g 2,5n/n%-os só oldatot, ρ2 = 1,4 g/cm3,

700 cm3 1,5 mol/dm3 só oldatot, ρ3 = 1,6g/cm3

Határozzuk meg a végső oldat m/m%, n/n%, és mol/dm3-es töménységét!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

0