Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika,statisztikai adatok feldolgozása

Főoldal » Középiskola » Matematika
474
Egy dolgozat eredményei:6 db egyes,8 db kettes,5 db hármas,7 db négyes,4 db ötös.
Készíts gyakoriság táblázatot!
Készíts oszlopdiagramot és kördiagramot!
Segítség a kördiagramhoz: 1 tanulóra 360:30=12° jut,az egy tanulóra jutott fokot szorozd meg a gyakoriságra és így megkapod a fokot a kördigramhoz. Például 1-esből van hat, tehát 12°x6=72°, 2-esből van 8, tehát 12°x8=96° és így tovább. A kört oszd fel 4 részre 0°-90°,90°-180°,180°-270°, 270°-360°, majd a negyedeket 30°-ával.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0