Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts légyszi!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1160
1.

Határozd meg a húrtrapéz keresett adatait, majd számítsd ki a kerületét és területét!

a= 10 cm, b=6,5 cm, c=5 cm, m= ?
a= 26 cm, b=? c= 14cm, m=8cm
a= ? b= 3,5cm c= 5cm m=2,1cm
a= 7,5cm b= 10 cm c= ? m=6cm

2.

Határozd meg a négyszög keresett adatait!
a) Paralelogramma: a= 12 cm, b= 8 cm, alfa= 60 fokos

Ma=? Mb=? K=? T=?

b) Rombusz átlói: e= 6cm, f=8cm;

a=? m=? K=? T=?

c) Deltoid szimmetriaátlója: e=7,2 c; másik átlója: f=3,6 cm; az f átló 1 : 2 arányban metszi a szimmetriaátlót.

a=? b=? K=? T=?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
S.o.s.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0