Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS,Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Levezetessel kellene.
Nagyon szépen kérem aki tud segítsen!
1.Mely valós x értéke teljesül a következő egyenlet?
11. Mely valós x értékre teljesül a következő egyenlet?

4x-[12-[17-(5-x)-2+x]-x]=3x-[7x-(2x+ 10)]–3 =

12. Oldja meg a következő egyenletet az egész számok halmazán!

(13- 25x) *-(12-24 x)* -(5-7x)* = 0. (Ahol ez van * az négyzeten)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS,Matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0