Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes vonalú egyenletes mozgás

Főoldal » Középiskola » Fizika
283
Adottak a következő mozgások : x=2t ,x=2+3t, x=-1+2t,x=2-t, x=3
-határozzátok meg a kiindulás koordinátáit
-a mozgás sebességét
-a találkozások helyét és idejét
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0