Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
A hozzárendelés szabálya alapján írd a függvény betűjelét a megfelelő helyre!
a(x)= 5x-3
b(x)= -1,5x
c(x)= 8
Lineáris:
Elsőfokú:
Nulladfokú:
Egyenes arányosság:
Növekvő:
Csökkenő:
Konstans:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0