Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek lécives

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
Sziasztok egy hónapig nem tudtam suliba menni de kaptam matek feladatokat amit nem tudok megoldás örülnék ha segítenétek
3 feladatom van
1: határoz meg a szimmetrikus háromszög keresett adatait számold ki a háromszögek területét kerületét
a=12cm b=10cm ma=?
a=0cm b=? ma=8cm
2: A: egyenlő szárú derékszögű háromszög befogoja 5 cm mennyi az átfogója
B:egyenlő szárú derékszögű háromszög átfogója 5 cm mekkora a befogoja
Utolsó 50:egy 6 m magas oszlopot 6,5 méteres tartokötéllel akarnak kitámasztani. Az oszloptól milyen távolságra lehet a főldbe cövekelni a kötelet
Válaszokat előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0