Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SZTE matematika 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
326
Adottak az a₁=(1,1,0), a₂=(2,-3,4), a₃=(1,-5,5) ∈R³ vektorok. Lineárisan függetlenek-e? Előállítják-e a b=(3,-2,4) ∈R³ vektort?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0