Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
501
Számítsuk ki a

Fe | FeCl3 (0,195 M)|| NaCl (0,733 M)| p=p0 Cl2(Pt)

galvánelem elektromotoros erejét!

ε°(Fe3+/Fe) = +0,0400 V és ε°(Cl2/2Cl-) = +1,36 V

(RT/F)*ln10=0,0591
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, elektromotoros erő, galvánelem
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0