Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
319
Egy szabályos dobókockát 22-szer feldobunk. Adjuk meg az alábbi események valószínűségét!
1.A= nem dobunk hatost;
2.B= legalább egy hatost dobunk;
3.C= dobunk hatost vagy egyest.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0