Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dinamika, szabaderők, kényszererők

Főoldal » Középiskola » Fizika
400
Vízszintes asztallapra egymás mellé m= 2kg és M= 6kg tömegű téglatesteket helyezünk. A két téglatestet egy F= 40 N bagyságú, vízszintes irányú, az oldallapokra merőleges erővel megtoljuk.

a, Mekkora a téglatestek gyorsulása, ha a súrlódástól eltekintünk?
b, Mekkora erővel nyomja az egyik test a másikat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
erő, dinamika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0