Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi(mértani sorozat)

Főoldal » Középiskola » Matematika
439
a1+a2+a3=56
a2=16
a1,q=?
addig jutottam el hogy átalakitottam az egyenletrendszert és hogy tudom mi a megoldás de nemtom hogyan jutok el h a1=8 q=2 (a2=2^4)
de nemtudom megcsinálni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, számtan, házifeladat, Középiskola, mértan, mértanisorozat, Matekfeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0