Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztaly

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Rajzolj egy AB=6 cm-es szakaszt. I. Szerkeszd Meg az AB szakasz felezomerolegeset. majd rajzolj Meg az O₁O₂O₃es O₄kozeppontu. Koroket. Ugy hogy. a) O₁A=O₄B=6 cm b) O₂A=O₂B=4cm.c)O₃A=O₃B=cm. d) O₄A=O₄B=6 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0