Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérek segítsetek,mértan,csak le kell vezetni a megoldást nagyjabol tudom. SOS SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
309
A 134. ábrán AB = AD, BAC(szög) = DAC(szög). Bizonyítsátok be, hogy ABC(háromszög)=ADC(háromszög). (csatoltam az ábrát)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szög, sos, mértan, háromszöf
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0