Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos MATEK

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
1. (x + 2)másodikon =
2. (a + 2b)másodikon =
3. (2c – 3d)másodikon =
4. (5 – 2e)másodikon =
5. (3h + 4i)(3h – 4i) =
6. (4a amásodikon – 16b a másodikon) =
7. (6f + 3)másodikon =
8. (7k – 5l)másodikon =
9. (6 – 2n)(6 + 2n) =
10.(1 másodikon – m a másodikon) =
11.(3a + 5b)másodikon =
12.(4r – 6s)másodikon =
13.(2g + 2h)(2g – 2h) =
14.(16tmásodikon- 25umásodikon) =
1. (x + 2)másodikon =
2. (a + 2b)másodikon=
3. (2c – 3d)másodikon =
4. (5 – 2e)másodikon =
5. (3h + 4i)(3h – 4i) =
6. (4amásodikon – 16bmásodikon) =
7. (6f + 3)másodikon =
8. (7k – 5l)másodikon =
9. (6 – 2n)(6 + 2n) =
10.(12 – m2a másodikon) =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0