Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
1. Egy négyzetalapú gúla alapéle 200m, magassága 150m. Számítsa ki a gúla térfogatát!

2. Egy egyenes körkúp magassága 15cm, nyílásszöge 60o. Mekkora a forgáskúp felszíne és térfogata?


3. Egy négyzet alapú egyenes csonka gúla alapéle 30cm, a fedőlap éle 12cm, oldallapjának magassága 16cm és a test magassága 15cm. Mekkora a csonka gúla felszíne és térfogata?

4. Adott a következő csonkakúp: R= 12cm, r=8cm, M=15cm, a= 14cm. Számítsuk ki a térfogatát és felszínét!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0