Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni ezekben a matek feladatokban?? 10 perc múlva órám lesz! nagyon sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
²x⁶-28x³+27=0

x⁴-20x²-125=0

(x+3)²-7*(x+3)²-18=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, help, másodfokú, x
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0