Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
3) Szerkeszd meg a ABC és CAD egymás melleti szöget kovetkezo esetekben .a)⇐BAC=20⁰..⇐CAD=35⁰ b)⇐BAC=115⁰..⇐CAD=57⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0