Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
430
A

2SO2(g) + O2(g) <=> 2SO3(g)

megfordítható reakcióban egy adott hőmérsékleten egy 7,684 literes edényben az egyensúlyi mol számok a következők:

n[SO2] = 0,3696

n[O2] = 0,2494

n[SO3] = 0,9893 Adja meg a Kc értékét. (Használja az 1.234e-10 jelölést, ha nagyon kis vagy nagy számot kap eredményül.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, folyadék, Gáz, egyensúly
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0