Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
353
Mennyi töltés áramlik át a vázolt elrendezésben az Y keresztmetszeten, ha a vezetéket
az X helyen megszakítjuk? R =400 , C = 40 μF, E = 360 V az áramforrás belső ellenállása elhanyagolható.

Definíciókat is szeretnék kérni hozzá.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0