Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
437
Az ábra szerinti elrendezésben a két ideális áramforrás elektromotoros ereje E1 = 45 V,
illetve E2 = 30 V, a fogyasztók ellenállása: R1 = 10 , R2 = 22 , R=40 , a kondenzátor
kapacitása C = 70 F. Stacionárius állapotban milyen erős áram folyik át a jobb oldali
áramforráson, és mennyi töltés ül a kondenzátoron?

Felelés szempontjából definíciókat is szeretnék hozza amiről kérdezhetnek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0