Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Kémia
336
1,Számítsd ki a gömb felszínét és terfogatát, ha
a, r=19cm b, r=38cm c,
Felszíne:....... Felszíne :......... Felszíne:. .....
Térfogata:........ Térfogata......... Térfogata:....
d,r=6,3cm!
Felszíne:...........
Térfogata :..............
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

0