Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Mekkora annak az egyenes körhengernek a felszíne amelynek alapköre r sugarú térfogata pedig V?
a, r=5cm; V=628cm3 b, r=1,8dm; V=5086,8cm3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0