Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
1. Feladat
Szerkessz egy tetszőleges AVB szőget. Majd szerkeszd meg a szögfelezőjét. A szögfelezőn vegyél fel két különböző S és O pontot. Majd szerkeszd meg az S és O középpontú köröket, melyek érintik minkét szögszárat!

2. Feladat
Szerkessz egy tetszőleges ABC háromszöget, majd szerkeszd meg a beírt körét!

3. Feladat
Szerkessz ABC háromszöget, melyben: a=4 cm, b=3 cm, c=5 cm. Majd szerkeszd meg a beírt körét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0