Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolja ki a testek gyorsulását és a kötélben ébredő erőt!

Főoldal » Középiskola » Fizika
472
Adatok: m₁ = 2kg; m₂ = 5kg; p = 0,6

A csiga kötelétől eltekintünk és a kötél nem nyúlik!

a = ?

k = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, dinamika, Középiskola, súrlódás, Pontrendszerek
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0