Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora erő hat a testek között? Mekkora a rendszer gyorsulása?

Főoldal » Középiskola » Fizika
394
m₁ = 1kg, m₂ = 2kg, m₃ = 3kg, F = 25N
surlódás nincs!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Középiskola, súrlódás, Pontrendszerek
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0