Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki, aki jó fizikából, segítsen légyszi!

Főoldal » Középiskola » Fizika
566

Két labdát egyszerre dobunk fel v1=30m/s, v2=40m/s sebességgel.(rugalmasan pattannak vissza)
Határozzuk meg a feldobastol szamitva mikor es milyen magasan találkoznak először,ill. másodszor! A hmax1=45m, tem1=3s, hmax2= 80m, tem2=4s kijött, de tovább sajnos nem jutottam. Mi lenne a következő lépés?(elvileg 7,2s nak kell kijönni)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0