Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Helósztok!Tudna valaki segíteni a házival?Sürgős

Főoldal » Középiskola » Fizika
472
Egy kisrobogó motorjának teljesítménye állandó, 18 km/h-s sebesség mellett 8 kW. Mekkora erő mozgatja a motort, és mennyi munkát végez a robogó 3 perc alatt?
segítség: P = W/t → W = P • t; W = F• s = F • v/t → F = (t•W)/v
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0