Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromosság

Főoldal » Középiskola » Fizika
477
Két Q1 és Q2 töltéssel ellátott pontszerű test egymástól d távolságra van.
A Q1=2*10(-8) C töltéstől 10 cm távolságra a d szakaszon elhelyezünk egy q=10(-9)C töltésű pontszerű testet, amelyre itt nem hat erő. Mekkora Q2, ha d=12cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0